ISNHCP

Step 2/3 - Cadaver Trim & Sequencing Clinic
Efter en vellykket gennemførelse af trin 1, går du videre til step 2/3-klinikkerne. 
Min klinik kører i 5 dage. Du vil blive undervist i værktøj og håndtering af heste og kommunikation og optimal kropspositionering under seqencing. Du vil også blive undervist i det praktiske grundlæggende i måling af hoven ved hjælp af kadaverhove.

KRAV: Alle studerende skal havde gennemføre ISNHCP-trin 1. 
Eleverne skal medbringe alt nødvendigt værktøj og udstyr. Hvis man ikke har en hovstander kan den tilkøbes på shoppen. (Skal bestilles på forhånd) De studerende er selv ansvarlige for at få den hjem efter endt klinik.
Jeg har ret til at afvise enhver studerende, der ikke vil tage deres uddannelse seriøst og ankomme til klinikken uforberedt. Jeg besvarer gerne spørgsmål vedrørende dette emne.  

Beliggenhed og rejseplan: Vi starter hver dag kl. 9:00 hos mig i Spørring Vi laver seqencing for morgenen indtil frokosttid. Vi holder pause til frokost og fortsætter med at trimme kadaver om eftermiddagen og slutter dagen omkring kl. 17.00. 

Pris: 9500 eks. moms. som betales ved tilmeldning (minimum en månde før start), der kan max være 4 på et hold ved betaling er din plads sikker.
Butik
DK studerende kan mobilepay på 712013 (skriv navn og step så sender jeg en kvittering) eller skriv til mig og jeg sender en faktura Næste Klinik: Step 2/3 26-30 Oktober Step 2/3 17-21 Maj Step 4 - Live Horse Trim Clinic Dette er en en-til-en træningssession med din kliniker. Formålet med denne klinik er at give dig tilstrækkelig erfaring og tillid til, at du kan begynde at øve på dine egne eller venners heste, og at forberede dig til dine Step 5 Field Mentorships. Krav: Alle studerende skal gennemføre tidligere ISNHCP-s 1, 2 og 3. Eleverne skal medbringe alt nødvendigt værktøj og udstyr. Vi starter hver dag hos mig i Spørring og tager til et par steder for at arbejde en hel dag med en række forskellige heste. Pris: 1200 kr eks. moms. per dag. Betales ved tilmeldning. Step 5 - Field Mentorships Efter vellykket gennemførelse af Step 4 Live Horse Trim Clinic og godkendelse af ISNHCP af Step 4 Video Evaluation, vil eleverne gå videre til Step 5 Field Mentorship fase af deres træningsprogram. Intrruktør vil tage dig med ud i marken for at trimme på klientens, eller i nogle tilfælde deres egne, heste. Alle elever skal indledningsvis gennemføre mindst (mindst) 10 felt mentorships (10 dages træning på levende heste) med mindst tre forskellige AANHCP Certificerede NHC felt instruktører og ikke mere end fire mentorships med en felt instruktør. Step 5 er en ekstremt vigtig fase af din træning, da den udsætter dig for situationer i det virkelige liv - beskæftiger sig med planlægning, kunder og heste, du ikke ved noget om. Step 5 omfatter alt det, du har lært til dato, og er den sidste forberedelse, før du tager feltet alene som ISNHCP-studerende. Krav: Alle studerende skal gennemføre tidligere ISNHCP-step 1, 2, 3 og 4. Eleverne skal medbringe alt nødvendigt værktøj og udstyr. Beliggenhed og rejseplan: Vi starter hver dag i Spørring og tager til forskellige steder for at arbejde en hel dag med en række forskellige heste. Pris: 1200kr pr. dag. etages ved tilmeldning.